ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

East African Hotel Nyanza-Lac


East Africa Hotel Nyanza-Lac

Mirë se vini në East African Hotel Nyanza-KNJ

Lindja Hotel afrikane është me të vërtetë një hotel, ndërtuar mbi shkëmbinj të Mijëvjeçarit në lumin e liqenit Tanganika (liqeni i dytë më të thellë në botë) dhe ndodhet pranë vendeve historike "Borton & Spokes" në Nyanza-Lac Komunës në provincën Makamba në këmbët e Burundi (Southern – West). Kjo është një freski natyrore që rrethon hotelin.

East Africa Hotel Nyanza-Lac

Dhoma Konferenca

Hoteli ka një sallë konferencash me kapacitet prej 250 në 300 njerëz. Salla është e pajisur me pajisje të shëndosha të teknologjisë së lartë dhe përkthimi është dhënë edhe. Përveç të gjitha këtyre objekteve, dhomë jep një pamje të bukur të Liqenit Tanganyika.

Bar & Restorant

Hoteli ka një restorant të shërbimeve ushqimore të cilësisë që ju do të gjeni mëngjes, drekë, darkë, etj. ….. Hoteli gjithashtu ofron të kategorive të ndryshme pije të përputhet me shijet e konsumatorëve nga prejardhje të ndryshme.

Dhomat

Dhomat janë të ndarë në një seri të apartamenteve, secili apartament pavarur nga tjetri. Natyra harlisur shton bukurinë e hotelit. Dhomat jane te bollshme, shtretërit e rehati pashembullt, barcon e dhomën tuaj të jep një pamje të bukur të liqenit .You kanë asnjë lloj të udhëtimit (Festa, Biznes, turizëm,…..), vetëm është caktuar për ju (Frigorifer, ajer te kondicionuar, Lidhje interneti) dhe të gjitha përkujdesjeve të vogla që të bëjë dallimin.

Sherbime

  • Jashtëzakonshme mirëpritur
  • Dhoma
  • Bar – Restautant
  • Salla e Konferencave
  • Organizata Konferencat
  • Ngjarje Organizata
  • Organizata Boat turne

Kontakt

Telefon : +257 22 506097
Mobile : +257 79 922381 / +257 79 937366 / +257 79 950517

E-mail : info@eastafricanhotel.bi 
Website : Website. eastafricanhotel.bi

 

Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player