ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

Yombe Palace Hotel


Yombe Palace Hotel. Një vend të jetë për pushime apo për biznes, ne jemi vend për të zbuluar në Bujumbura.

E vendosur në Avenue gjerë në 15 minuta nga aeroporti ndërkombëtar i Bujumbura, 3 minuta nga qendra dhe 200 metra e Liqenit Tanganyika, ne jemi të vendosur strategjikisht për të lejuar ju lehtësinë më të madhe të veprimit dhe të lëvizjes.

Ne ju ofrojmë një shërbim cilësor në një të qetë, rehati të sigurt dhe një paharrueshëm.
Vetëm të na japë një shenjë e ardhjes suaj dhe të presë jonë do t'ju marr në aeroport në momentet që vijojnë.

Një Pallati Yombe ju do të gjeni dhoma të pëlqen tuaj, me pajisje elektronike dhe orendi të nevojshme për mirëqenien tuaj.
Cable TV në dushe tona moderne përmes një telefon me të cilat ju mund të bëni thirrje të dyja brenda dhe jashtë vendit.

DHOMAT (*)

Dhoma të klasit të parë

Dhomat e kategorisë 1 kanë një shtrat të rehatshëm të dyfishtë.
Një dhomë që jetojnë me karrige për të mundësuar ju një qëndrim të këndshëm dhe të ju ndihmojë për të mirëpritur vizitorët tuaj në dhomën tuaj.

 • Një dush modern me ujë në temperaturën tuaj,
 • WC,
 • frigorifer,
 • kondicioner,
 • një televizion me marrës satelitor
 • telefonike dhe pajisje të tjera të vogla.
 • Ata gjithashtu kanë një tarracë mobiluar.

Dhoma klasit të dytë

Ata gjithashtu kanë një tarracë mobiluar.

 • Një dush modern me ujë në temperaturën tuaj,
 • WC,
 • frigorifer,
 • kondicioner,
 • një televizion me marrës satelitor,
 • telefonike dhe pajisje të tjera të vogla.

Dhoma tretë klasës

Ata kanë një tarracë, pa mobilje dhënë një pamje të rrugë të gjerë dhe Liqeni Tanganyika.

 • Një dush modern me ujë në temperaturën tuaj,
 • WC,
 • frigorifer,
 • kondicioner,
 • një televizor satelitor me decoder
 • telefonike dhe pajisje të tjera të vogla.

Dhoma katërt Klasa

Dhomat në kategori 4 nuk kanë dhomën e pushimit. Ata kanë një shtrat të rehatshëm, një decoder televizion dhe qasje në kanale televizive kombëtare dhe ndërkombëtare.

 • Ata kanë një dush modern me ujë në temperaturën tuaj,
 • WC,
 • telefonike dhe pajisje të tjera të vogla.

(*)
Të gjitha dhomat kanë ajër të kondicionuar për të lejuar ju një qëndrim të këndshëm në Burundi, ku klima është e nxehtë duke pasur parasysh gjendjen e vendit në lidhje me ekuator.
Në Yombe Hotel Palace ju do të gjeni edhe një telefon në dhomën tuaj dhe shërbim në dhomë në dispozicion 24 orë 24.
Dhomat tona në anën perëndimore të hotelit të lejojë që të ketë një pamje të këndshme e rrugë të gjerë të Liqenit Tanganyika. [Liqeni Shiko]
Ne kemi Wi-Fi 24/24 dhe një gamë e kanaleve televizive satelitore në dispozicion në të gjitha dhomat.
Ne kemi objekte dush dhe do të lehtësojnë të pastër dhe të rehatshme, mirëmbahen rregullisht për komoditetin tuaj gjatë qëndrimit tuaj.

Kategori 2 dhoma të ketë gjithashtu një karrige sallë pritjeje për të lejuar ju një qëndrim të këndshëm dhe të ju ndihmojë për të mirëpritur vizitorët tuaj në dhomën tuaj.
 

Shtyrë nga një ndjenjë e familjes ne dëshirojmë që Mirë se vini në Yombe Palace Hotel …

Na kontaktoni:

Ave Broad , Tremujori Kabondo, Lane Kanzigiri
Bujumbura
Bujumbura Qyteti
Burundi

Telefon: +257 22 25 58 52
Numri Mobile Phone: +25779928301
http://www.hotelyombepalace.com

Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player