ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

Qyteti Saga e qëndrimit


Hotel-Restorant

Hotel me mëngjes

Në qytetin e plotë qendra, Resort komplekse Saga mirëpret në hotelin më të mirë të mbetet një natë, një javë, një muaj ose më shumë dhe në një çmim të arritshëm : Është Vendbanimi Saga Qyteti.

Të me ajër të kondicionuar dhomat janë të dekoruara me një çelës artistike dhe elegante të pajisur me televizor satelitor. (fotografitë korridori artistike dhe dhoma të pajisura)

Në Qytetin e Vendbanimit Saga, edhe ju keni një qasje të lehtë në vendet e biznesit : Bankat, Administratat, Stacion, Internet Kafetë, etj.

Kapaciteti i pritjes :


  • 5 Me ajër të kondicionuar apartamente
  • 4 Dhoma dyshe
  • 3 Me ajër të kondicionuar dhoma dyshe

 

Kontakt


Ajo është në kryqëzimin e du Carigradsko Rwagasore Princi Louis, Patrice Lumumba Bulevardi dhe de Avenue la Victoire.

P. Box O. : 668 Bujumbura – Burundi

Telefon : (257.24.2225) – Faks : (257.24.2231)

Email : sagatown@sagaplage.com

Aeroporti-Center transferim qytet është e mundur në bazë të kërkesës.
 

Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player