ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

Saga turistik


Burundi ndryshe!

Banesa dhe dhomat e cilësisë për të ushtrive , vendet e trashëgimisë zbuluar, Aktivitetet e natyrës të plotë, industria artizanale të artit… Zhvillimi i pakontrolluar e turizmit shumë shpesh shkakton dëme të njeriut, dhe sociale ose ekologjike ndonjëherë të konsiderueshme, më keq, i pakthyeshëm : betonim, ndotje, shkatërrimin e vendeve të shquar, deculturation… mund të e pastaj flasin për zhvillimin e?

Dhe në qoftë se ne vizite ndryshe ?

Eko-turizmit është alternativa e vetme e cila siguron ruajtjen e të gjithë që e bëjnë pasurinë e zonave të vizituara. Kjo është një turizmi i cili është regjistruar votuesve në kohëzgjatje në mënyrë që fëmijët tanë dhe fëmijët tanë të vogla mund shije ka. Kjo është një turizmit të natyrës dhe të ndërmarrjes së, një turizëm të përgjegjshëm dhe të respektueshme e mjedisit, e kulturës dhe traditat lokale. Profesion i saj është për të zvogëluar sa më shumë të jetë e mundur presioni pësuar nga këto mediumet dobësuar shpesh. Ne, promovues i eko-turizmit, naps lidhur brenda Ecotour Saga për të bërë të zbuloni Burundi autentike, afër natyrës dhe njerëzve. Të gjithë të ndryshëm në aktivitetet tona – por komplementare në një hap dhe një reflektim komuna – ne ndajmë të njëjtën etikës e respektimit të të njerëzve dhe trashëgimia. Ne punojmë në mënyrë që ky koncept është i regjistron durably brenda grupit të punës të zhvillimit social-ekonomik lokal. Në dashuri me Burundi, ne Turizmi privilegj me madhësi njerëzore. Në lokalet tona, ju do të marrë si miq të vërtetë më shumë se si konsumatorët e thjeshtë.

  • Me ne, vijnë për të zbuluar çaj, kafe, kallam me sheqer dhe të gjitha këto kultura të cilat modeluar fytyrën e vendit ; në Teza, Kayanza, Ngozi, Kirundo dhe Gihofi.
  • Kaloj nëpër korsi malit përgjatë majat që kishin të kaloj Stanley dhe Livingstone, nga Nyanza-Laç për të Kabezi.
  • Zbuloni vendet e kuzhinë të shijshme në Burundi.
  • Zhytet në ujë turquoises Tanganyika ku fole e peshkut shijshme.
  • Shqip në mesin e mangroves cilat relative, në mbrëmje rougeoyant, e një fluturim e brushave të bardhë apo të nervave pelicans dashamirës të Kirundo dhe Rusizi. Ju zhyt në " botën e heshtjes" në fund të grouillants liqenet e një chatoyante jetës padyshimtë, liqenet e Veriut. Në faqet tona, në muzetë tona, takohen flaktë të cilat do të bëjnë të ndajnë njohuritë e tyre dhe entuziazmin e tyre.
  • Ejani ressourcer në kopshte magji dhe të lënë envoûter nga këngët e zogjve të Rwihinda liqenit, quajtur liqeni me zogj.
  • Kundërvënie, softly, shoqërohet nga udhëzon në rrugë të kualifikuar e mjediseve natyrore ende të ruajtura: l’ rizoforë të habitshme të Rweru, pyll madhështor tropikale të Kibira.
  • Të gjetur një të qetë, ndërsa lejuar për ju të akomoduar nga banesa tona dhe dhoma për të ushtrive. Në natyrë e plotë, disa hapa larg nga një fshat, ju jeni të sigurt për të vendosur në miq të cilët do të jenë në gjendje për t'iu përgjigjur pyetjeve që ju jeni paraqitur ende dhe do të bëhet një kënaqësi për të ndihmuar ju për të përgatitur një pak pasi zbulimet.

Saga Beach Resort


është një kornizë e shërbimeve profesionale të restaurimit, banesë, turizëm & leisures. Ai përbëhet nga disa institucioneve gjeografike e të cilit lokalizimin përgjigjet ambiciet tuaja, për shqetësimin tuaj për të zbuluar aspektet e ndryshme të pasurisë turistike të Burundit. Kështu, themelimi tonë janë të vendosura në të gjithë liqenin Tanganyika : Saga Beach

Ajo është në mes të rrugë e Uvira dhe Tanganyika Liqeni, Plage Saga siguron ju e shërbimeve të saj të njohura të pjesës së profesionalizmit të saj : Restaurim, Banesë, dhoma e konferencave & tregon, Turizëm & leisures, etj.

 

 

Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player