ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

Fshati Hotel Bujumbura


Përshkrim:


Hotel Fshati është i vendosur midis një fushë të profilit të lartë të Bujumbura e cila është vetëm 12 makinë km nga aeroporti ndërkombëtar.
Fshati Hotel lejon vetëm klientit dhe mysafirin tuaj brenda hotelit për shkak të sigurisë dhe privatësisë.
Ajo ka 28 dhoma (i vetëm , dopio, Deluxe dhe dhoma ekzekutive ) mëngjes përfshirëse, internet dhe pishinë.

Mënyra e pagesës :

 • USD,EURO,Kartë krediti,
 • TC dhe lokale pagesa monedhës pagesë shtesë 12 EUR.
 • Pagesa nga TC 3% pagesë shtesë

Objektet në dispozicion në çdo dhomë :


 • Krevat me mushkonjë neto
 • Telefon
 • Airconditioning
 • Televizion (DSTV)
 • Minibar
 • I sigurt
 • Wireless internet

Shërbimi në dispozicion dhe kohë:


 • Mëngjes 6.30 AM – 9.30 AM
 • Restorant dhe bar 24 orë
 • Doktor në thirrje 24 orë
 • Biletë ajrore 8 AM – 3PM
 • Fushë e golfit
 • Kontrolloni kohë 11.00 AM

 

Kontakt:


Rohero1, Avenue Bururi No 7
I tillë +257 22 24 43 59
       +257 22 25 21 16/17/18
Faks +257 22 25 50 43

BP 2970 Bujumbura
Burundi / Afrika
email: villagehotel_bujumbura@yahoo.com

 

Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player