ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

Mountain Gorilla Safaris


Mountain Gorilla Safaris offers tailor made safaris to Rwanda, Burundi, Uganda, Kenia, Tanzania and DR Congo.

Ne jemi duke përdorur udhëzon në rrugë të përkushtuar me përvojë shofer, me njohuritë e vendeve ne të doja të ju tregojnë se. Se ndonjëherë do të thotë se edhe ne donim të punojmë me partnerët lokalë në mënyrë që të sigurojë atë njohuri të gjera në lidhje me vendet që ju doni të vizitoni.

Për

Mountain Gorilla Safaris ju ofron transport me tuaj shofer / guide, i cili ka jo vetëm të ju tregojnë bukurinë e Ruandës, por që gjithashtu mund të ju tregojë për historinë dhe gjendjen aktuale të vendit tonë. Mountain Gorilla Safaris do t'ju bëjë të ndihen si në shtëpi dhe të kujdeset për dëshirat tuaja sa më shumë të jetë e mundur.
Our long experience in tour operating is an insurance for a wonderful and memorable stay in East Africa. Një festë që ju kurrë nuk do të harrojmë për shkak të florës dhe faunës e saj fantastike, Peizazh tij dhe mikpritjen e saj.

Mountain Gorilla Safaris can offer you tailor made:

 • Mountain Gorillas Safaris
 • Mountain Gorillas Golf Safaris
 • Forumi Tours Qëndro
 • Safaris Kulturore
 • Ruanda Discovery Safaris
 • Safaris primati
 • Safaris birding
 • Safaris kombinuara
 • Safaris për të sfiduar fizikisht dhe / ose të moshuar
 • Safaris në Ruandë, Burundi, Uganda dhe DR Kongo
 • Volcano Safaris

Burundi është quajtur vendi i buzëqesh milion dhe është një nga vendet nicest në Afrikën Lindore ku ju mund të gëzojnë kulturën afrikane dhe ku ju me të vërtetë mund të të pushojnë pas një safari aktiv kafshë të egra.
Plazhet e qetë dhe të bukur të liqenit Tanganika janë një parajsë, pas një pushim emocionuese në një nga vendet fqinje.

Por edhe në qoftë se ju doni të peshkut, ose në qoftë se ju prefere për të shërbyer me qift serverin tuaj në një ditë me erë, ju do të gjeni Liqenit Tanganyika vendin tuaj që të jetë.
Burundi është një destinacion i ardhshëm festë dhe dhe pjesërisht për shkak të asaj Burundi është vendi ku ju ende mund të zbuloni Afrika e vërtetë.

Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player