ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

Kigwena Natyrore Reserve


500-ha Kigwena Natyrore Rezerva ndodhet në zemër të pyllit periguinean në Burundi. Ashtu si vetë kombit, Parku ka një pasuri të ndershme natyrore dhe biodiversitetit të jashtëzakonshme.

Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player