ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

Lidhjet në Belgjikë


Ambasada e Republikës së Burundi në Bruksel

Ambasada është vendosur në adresën e mëposhtme :

Ambassade du Burundi
Sheshi Marie-Louise 46
1000 Bruksel

Hapje

    * Ambasadë
Du Lundi au vendredi de 9 jam për të 17 orë.
    * Shërbimet konsullore
Lundi, Mercredi një vendredi ata 10 paradite deri 12:00;

Telefon
+32 2 230 45 35
+32 2 230 45 48
Faks
+32 2 230 78 83
E-Mail Adresse
ambassade.burundi @ skynet.be
Hartë
Metro : Autobus prendre Madou après 29 ose 63 arrêt Gutenberg
Metro: Maalbeek është afër Biznes 59 arrêt Gutenberg
Tren :Stacioni më i afërt : Gare Schumann

Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player