ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

Le Cafeier Rusça Sheshi – Kafe Shop


luifel-Le-cafeier

Ku mund të na gjeni?
Avenue de l'Amitie
Rusça Plaza Building
Bujumbura – Burundi

Ju mund të arrijnë të na:
By Cell: +257 78 03815
Me email: lecafeierruscaplaza@gmail.com


Ndiqni ne në Facebook!

Ne e dimë se si për të përgatitur të drejtë filxhan kafe!
Ju jeni të mirëpritur të na vizitoni në dyqanin tonë kafe dhe të provoni atë që kemi premtuar, filxhan kafe të mirë në qytet!

Paul Mutinda

Vlerësim mesatar  1 2 3 4 5fJu duhet login të votave
Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player