ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

Aeroporti Ndërkombëtar i Bujumbura – Burundi


Aeroporti Ndërkombëtar Bujumbura (IATA: BJM, ICAO: HBBA) është një aeroport në Bujumbura, kryeqyteti i Burundi. Në 2008, aeroporti ka shërbyer 120,000 pasagjerë.
Lloji i Aeroportit: Publik
AMSL Elevation: 2582 ft / 787 m
Koordinon: 03°19′26.47″S – 29°19′06.67″Ajo
Pistë: asfalt, gjatësi: 3,600 M
 

Airlines dhe destinacione të


Airlines Destinations
Air Burundi Kilimanjaro, Kigali, Entebbe
Bruksel Airlines Bruksel
Airlines etiopian Adis Abeba, Entebbe
Fly540 Mwanza, Nairobi
Lidh bashkë Airlines Jeddah
Kenia Airways Nairobi
RwandAir Kigali
TMK banor Air Gome

 

Ngarkesave ajrore


Airlines Destinations
Etiopian Transportit Airlines Adis Abeba, Entebbe, Lagos
Kenia Airways Transportit Nairobi
Ngarkesa në anije mallrash Silverback Adis Abeba, Bujumbura, Dubai, Jeddah, Johanesburg

 

Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player