ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

Ujërat termale të Munini


thermal waters of Munini Burundi

thermal waters of Munini Burundi fallDuke burimin e saj në jug-perëndimore shpatet e maleve të Kibimba, i cili edhe lindi në ujërat termike të Muhwezi në veri-lindje, burimet e nxehta të Muniniare të vendosura në një mjedis spektakolare të rrokut me shpate të pjerrta në rritje deri në 2367 m në lindje, dhe një luginë, ku ujërat rritje Në vetëtin nga burime të njëjta.
Një shëtitje në kodrën me pamje ju bën të zbuluar pishinë. Ajo duket si magji, rënia e 100 m të lartë, cili godet shkëmbinjtë duke formuar një pellg në fund të shkëmb, dhe vazhdon kursin e saj për të përmbushur ujërat e ngrohta të dalje të basenit dhe pastaj deri në një kontribues i lumit Siguvyaye perëndim më tej.

Rrethon banorët dhe të tjerë nga vende të tjera po ndjekin skenën shumë herët në mëngjes apo vonë në mbrëmje. Ndryshe nga ujërat e ngrohta të Muhwezi pellgu i njëjtë është ndarë nga burrat dhe gratë të rregulluar në dy grupe të ndryshme.

Ka dush të nxehtë ofruar për turistët që duan të kalojnë disa ditë në lehtësi në Burundi, duke përfshirë një qëndrim në Inn të Petit Séminaire e Buta, pranë burimet.

Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player