ENJOY Burundi

TRAVEL GUIDE për Burundi! - Mos prisni për momentin përsosur, vetëm të marrë këtë moment dhe të bëjë të përsosur!

Pazar për vendorët (me para)


Këtu ju të gjeni një histori në foto si pazar është bërë, ndërsa udhëtonte në Burundi. Sigurisht që ju duhet të kuptojnë se pjesa më e madhe e njerëzve në Burundi nuk janë në gjendje për të blerë një makinë, biçikletë ose atë mënyrë kurrë. Por, për njerëzit që kanë një, ky është një skenar të përbashkët.:

 

 

 

 

Share

© 2011 Kënaquni Burundi.

Get Adobe Flash player